Kariera

Apartamenty nad parsętą – stabilna praca

Rozpocznij karierę w spółce Andrzejczuk Sp z o.o. - właścicielu Hotelu Nad Parsętą.

Firma Andrzejczuk Sp. z o.o. od ćwierć wieku prężnie działa i rozwija się na lokalnym rynku. Prowadzimy działalność turystyczną oraz deweloperską, nastawioną na promocję turystyki i regionu nadmorskiego. Poszukujemy otwartych osób, które będą nas wspierać w budowie oferty hotelarskiej wyróżniającej się jakością obsługi oraz zadowoleniem wszystkich Klientów.

Bezpieczne miejsce zatrudnienia
Konkurencyjne wynagrodzenie i premie
Przyjazną
atmosferę
Dynamiczny rozwój spółki
Szkolenia i rozwój umiejętności
Benefity oraz dodatki pracownicze
Adrian Andrzejczuk

Manager Andrzejczuk Sp z o.o.
tel. +48 503 575 844

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Oferty pracy
Specj. d.s. Rezerwacji i Sprzedaży
Opis

Poszukiwana osoba z wysoko rozwiniętymi zdolnościami analitycznymi. Stanowisko dla osób lubiących pracę u podstaw oraz zagadnienia powiązane z controllingiem, rachunkowością, ekonomią.

Głowne obowiązki:

Kreowanie wizerunku firmy, dbałość o utrzymanie dobrych kontaktów ze stałymi klientami obiektu, dbanie o zapewnienie wysokiej jakości świadczonych usług, kontrola zamówień oraz porównywanie ofert dostawców, podejmowanie działań operacyjnych mających wpływ na wyniki finansowe obiektu, prowadzenie dokumentacji i nadzór nad prawidłowym obiegiem informacji i dokumentów w firmie.

Wymagania:

Doświadczenie na stanowisku specj. d.s. rezerwacji, znajomość języka niemieckiego, znajomość programów hotelarskich

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Szef/Szefowa Kuchni
Opis

Poszukiwana osoba potrafiąca ulepszać smaki, unowocześniać dania, usprawniać działania operacyjne na kuchni, będąc jednocześnie wzorcem dla zespołu. Wymagana aktywna praca u podstaw.

Głowne obowiązki:

Audytowanie oraz czynny udział przy inwentaryzacjach, ulepszanie kwestii smakowych, wprowadzanie nowych trendów kucharskich, gotowanie, przygotowywanie bufetów, tworzenie kart menu, układanie dań pod wieczory tematyczne oraz eventy.

Wymagania:

Doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy, niezbędne wykształcenie, znajomość HACCP, wymogów sanitarnych, mile widziane dodatkowe kursy

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Kucharz
Opis

Poszukiwana osoba oddana stronie smakowej kuchni, doświadczona oraz potrafiąca pracować w zespole.

Głowne obowiązki:

Umiejętność wykonywania dań samodzielnie, powtarzalność oraz zachowanie pożądanej jakości oraz estetyki przy większej ilości produkcyjnej.

Wymagania:

Doświadczenie, znajomość podstawowych zagadnień kucharsko-sanitarnych

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Kelner/Kelnerka
Opis

Poszukiwana osoba, chcąca dołączyć do zgranego, efektywnego oraz doświadczonego zespołu. Pozytywna energia oraz empatyczne podejście do klienta to klucz do sukcesu. Preferowane osoby energiczne

Głowne obowiązki:

Serwowanie dań, sprzątanie bufetu oraz restauracji, porządki codzienne, obsługa klienta segmentu polskiego oraz zagranicznego.

Wymagania:

—–

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Kierownik bazy zabiegowej
Opis

Poszukiwana osoba szukająca wyzwań oraz skutecznych rozwiązań.

Głowne obowiązki:

Zbudowanie lub kierowanie efektywnym modelem bazy zabiegowej, planowanie zabiegów, generowanie jak największego zysku, utrzymanie ładu, porządku oraz harmonii w swoim dziale.

Wymagania:

Ukończone wykształcenie wyższe, certyfikaty, kursy, podstawowa znajomość języka niemieckiego

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Recepcjonista/Recepcjonistka
Opis

Poszukiwana osoba ze znajomością języka niemieckiego, potrafiąca zarazić klientów pozytywną energią, niezbędną do przyjemnego spędzenia wakacji. Konflikty oraz dyskusje, które są nieuniknione na frontowym stanowisku, będą łagodzone za pomocą wcześniej przygotowanych procedur. Bieżąca obsługa komputera, w tym programu hotelowego to podstawa pracy.

Głowne obowiązki:

Wywieranie pozytywnego wrażenia na klientach, przedstawianie przygotowanych ofert, obsługa klientów, obsługa programów hotelowych, wielozadaniowość

Wymagania:

Podstawowa znajomość języka niemieckiego. Mile widziane: znajomość programów hotelarskich, doświadczenie na stanowisku recepcjonisty/ki

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Kierownik/Kierowniczka recepcji
Opis

Poszukiwana osoba potrafiąca działać pod presją i wychodzić z inicjatywą. Z łatwością będzie kierowała zespołem nastawionym na rozwiązywanie problemów. Spoczywać będzie na niej duża odpowiedzialność, począwszy od przyjęcia wpłat, rozliczeń, audytowaniu zespołu, kończy wszy na budowaniu wizerunku, umilaniu pobytu oraz finalnie skłanianiu gości do ponownych przyjazdów.

Głowne obowiązki:

Zarządzanie zespołem, rozliczanie, ustawianie grafików, udział przy tworzeniu ofert, wieczorków tematycznych, eventów, obsługa klientów indywidualnych

Wymagania:

Doświadczenie na stanowisku recepcjonisty, znajomość języka niemieckiego, znajomość programów hotelarskich.

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Kierownik działu technicznego/konserwator
Opis

Poszukiwana osoba konkretna, sumienna, wielozadaniowa, „złota rączka”.

Głowne obowiązki:

Drobne roboty: budowlane, hydrauliczne, elektryczne, montażowe

Wymagania:

Doświadczenie oraz podstawowa wiedza nt. robót ręcznych, prawo jazdy

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl
Pokojowa
Opis

Poszukiwana osoba, która dołączy do zgranego zespołu i wesprze swoją chęcią do pracy oraz sumiennością.

Głowne obowiązki:

Sprzątanie po gościach, dbanie o dobry stan pokoi, sprzątanie części wspólnych

Wymagania:

—–

Wynagrodzenie: do negocjacji

Aplikuj: a.andrzejczuk@nadparseta.pl

ul. Szpitalna 7,
78-100 Kołobrzeg
tel. +48 690 696 128

e-mail: recepcja@nadparseta.pl

Kariera w Hotelu
Nad Parsętą